Regulament general al forumului !

In jos

Regulament general al forumului !

Mesaj Scris de Liquid la data de Mar Feb 14, 2012 6:09 am

- Dreptul de folosire al forumului vă este acordat gratuit în baza respectării prezentului regulament.
Ne rezervăm privilegiul de a vă revoca acest drept (indiferent de vechime sau numărul de mesaje) în cazul în care considerăm că acest lucru este necesar.

- În momentul înregistrării se consideră ca aţi citit acest regulament şi sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Dacă sunteţi deja înregistrat în momentul afişării regulamentului, acţiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacută a conţinutului său, indiferent dacă l-aţi citit sau nu.

- Încălcarea regulilor prezente aici duce la sancţiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinată sau chiar banarea contului.


1. Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice formă a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, ameninţătoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator, hărţuirea şi mesajele menite să provoace ceilalţi useri. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior şi nu a persoanelor care le-au postat.

2. Înainte de scriere căutaţi cea mai bună categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postării de două ori a aceluiaşi subiect sau scrierii aiurea a mesajului dumneavoastră. Vă rugăm să folosiţi funcţia de CĂUTARE.

3. Vă rugăm să folosiţi un titlu adecvat când deschideţi un topic (în special unul care să sublinieze tema topicului). Evitaţi titluri incomplete sau de genul "lol", "întrebare" sau "ATENŢIE!!".

4. Pentru a evita repetarea argumentelor, mai ales în cazul discuţiilor lungi, vă sugerăm ca întotdeauna să citiţi întregul topic înainte de a posta un răspuns.

5. Vă rugăm să nu răspundeţi la off-topicuri şi să nu postaţi în topicuri care probabil vor fi şterse. Postări de genul "primul pe pagină" sau "am scris şi în topicul ăsta" sunt interzise.
Vă rugăm să postaţi răspunsuri care au legătură cu topicul. Dacă nu puteţi oferi un răspuns potrivit cu topicul este mai bine să nu postaţi nimic. Acest lucru este în special valabil asupra posturilor foarte scurte şi fără relevanţă.
Discuţiile între doar doi useri trebuie purtate prin intermediul mesageriei interne, nu pe forum.

6. Nu folosiţi bold-uri sau culori deoarece acestea sunt rezervate staff-ului.

7. Verificaţi textul înainte de a posta. Astfel vă puteţi asigura că este uşor de citit şi poate fi înteles de către ceilalţi membri ai forumului. Încălcările repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.

8. Este interzisă crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Înregistrarea şi folosirea de conturi multiple poate duce la o suspendare a tuturor conturilor.
Crearea unui cont pentru ocolirea unui sanctiuni, aduce cu sine banarea contului clonă (si ulterioarele) şi suspendarea cu 3 zile a contului principal. (această perioadă se adaugă peste cea iniţială).
avatar
Liquid
Membru experimentat

Mesaje Mesaje : 112
Puncte Puncte : 5192
Versiune Versiune :
Varsta Varsta : 19
Localizare Localizare : Constanta

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum